Smarta hem

Kungsbacka

Förenkla ditt liv med ett automatiserat smart hem.

Upptäck fördelarna med ett smart hem

Med våra skräddarsydda lösningar kan du njuta av en bekvämare, säkrare och mer effektiv vardag samtidigt som du sparar tid, pengar och energi. Dessutom är det bra för miljön!

Vi har expertisen och kunskapen för att integrera värmesystemet, solcellsanläggningen, belysningen och kamerorna, till en smart lösning som passar dina behov och önskemål.

Vi arbetar med de mest intuitiva systemen för smarta hem, Plejd och Wiser,
vilket gör det enkelt för dig att styra allt från belysning till vägguttag och andra apparater med hjälp av en app. Kontrollen ligger i din hand, oavsett om du är hemma eller på språng.

Med Wiser kan du även få kameraövervakning, brandskydd, vattenläckagedetektor, jalusireglering, temperatur- och fuktsensor för din
fastighet, så du kan vara säker på att ditt hem är skyddat. Vårt mål är att göra ditt hem mer personligt och skräddarsytt efter dina behov.

Så ta steget och skaffa ett smart hem idag!

smarta hem

Vanliga frågor angående smarta hem

 • Är smarta hem bara för hus?

  Nej. Smarta hem kan även appliceras i lägenheter.

 • Kontakta oss redan idag

  Om du har frågor kan du enkelt kontakta oss genom att ringa, mejla eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret ovanför. Om du istället vill boka en tekniker, klicka på "boka tekniker" och fyll i formuläret.

  Därefter brukar vi generellt sätt göra ett platsbesök och sedan skräddarsy offerten efter dina behov, vid offertaccept får du en orderbekräftelse samt ett datum för utförande.

  Varför välja oss?

  DH Elkoncept är en certifierad elektrikerföretag som har 18 års erfarenhet av elinstallationer. Under åren har vi breddat vår kunskap och erbjuder dig de bästa och tryggaste lösningarna inom många olika områden såsom säkra elinstallationer, installation av smarta hem, installation av solceller med batterilagring och installation av elbilsladdare.