Smarta hem Kungsbacka

Förenkla ditt liv med ett automatiserat smart hem.

Upptäck fördelarna med ett smart hem

Med våra skräddarsydda lösningar kan du njuta av en bekvämare, säkrare och mer effektiv vardag samtidigt som du sparar tid, pengar och energi. Dessutom är det bra för miljön!

Vi har expertisen och kunskapen för att integrera värmesystemet, solcellsanläggningen, belysningen och kamerorna, till en smart lösning som passar dina behov och önskemål.

Vi arbetar med de mest intuitiva systemen för smarta hem, Plejd och Wiser,
vilket gör det enkelt för dig att styra allt från belysning till vägguttag och andra apparater med hjälp av en app. Kontrollen ligger i din hand, oavsett om du är hemma eller på språng.

Med Wiser kan du även få kameraövervakning, brandskydd, vattenläckagedetektor, jalusireglering, temperatur- och fuktsensor för din
fastighet, så du kan vara säker på att ditt hem är skyddat. Vårt mål är att göra ditt hem mer personligt och skräddarsytt efter dina behov.

Så ta steget och skaffa ett smart hem idag!

smarta hem

Vanliga frågor angående smarta hem

  • Är smarta hem bara för hus?

    Nej. Smarta hem kan även appliceras i lägenheter.

Kontakta oss 

Om du har frågor kan du enkelt kontakta oss genom att ringa, mejla eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret ovanför. Om du istället vill boka en tekniker, klicka på "boka tekniker" och fyll i formuläret.

Därefter brukar vi generellt sätt göra ett platsbesök och sedan skräddarsy offerten efter dina behov, vid offertaccept får du en orderbekräftelse samt ett datum för utförande.

Varför välja oss som leverantör av solceller i Kungsbacka?

Vårt team av erfarna elektriker är dedikerade att erbjuda dig de bästa och tryggaste lösningarna inom elinstallationer. Oavsett om du behöver hjälp med säkra elinstallationer, smarta hem, solceller eller installation av elbilsladdare kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppfylla dina elektriska behov på ett pålitligt och professionellt sätt.

Här finns vi

DH Elkoncept AB
DH Elkoncept AB
24 Google recensioner
Joel Göransson
Joel Göransson
2023-12-13
Jobbar som projektledare inom solenergi. Samarbetar en del med DH. Väldigt duktiga installatörer, lösningsorienterade, professionella. Ännu inte stött på något som DH inte löser! Grymma killar!
Patrick Flygare
Patrick Flygare
2023-12-12
Vi anlitade Olof på DH El koncept och vi är jättenöjda med deras service och kunskap, dom kom med förslag och lösningar, har bara gott och säga om detta företag
Henrik Nyman
Henrik Nyman
2023-10-26
Olof är en duktig elektriker, intresserad, kunnig och pedagogisk. Snygg installation av el till luft/vattenvärmepump, fläkt i kök samt tidsstyrning med plejd av pump till vvc. Hoppas få kunna anlita fler gånger.
Karin Hallgren
Karin Hallgren
2023-08-25
Gabriel gjorde installation av batterilager på ett proffsigt och bra sätt. Installationen skedde också nära inpå beställning - trots sommartid. Lätt att ha kontakt med och följde upp att allt var till belåtenhet. Rekommenderas.
Pierre Lavaine
Pierre Lavaine
2023-07-25
Gabriel och Olof installerade växelriktare och batterilager i 2 etapper. Det blev riktigt rent och snyggt! Dessutom är de jättetrevliga, ställer och svarar på frågor så att man som kund får det bästa utfallet av jobbet. Så nästa blir byte av elcentral.
oliver boström
oliver boström
2023-07-13
Tomas Rosenholm
Tomas Rosenholm
2023-07-13
Väldigt nöjd med installationen.
Harald Eide
Harald Eide
2023-07-04
Extremt proffsig och inte minst trevlig. Samtidigt är det inte fel när det är närinstallerat och jag kan bara ge mina starkaste rekommendationer.
Jonatan Wadman
Jonatan Wadman
2023-06-28
Jättefin hjälp med inkoppling av luftvärmepump. Tydlig och bra information. kan rekommenderas.
Anders Nilsson Wilcken
Anders Nilsson Wilcken
2023-06-22
Installation av solel, energilager samt laddare för elbil. Fint utfört arbete