DH Elkoncept AB

Elektriker Särö

Våra elektriker kommer till Särö för att lösa dina elutmaningar.

Våra elektriker i Särö förverkligar din idé

Elektriker Särö med fokus på en hållbar framtid genom digitalisering och integrering av elsystem och produktionsanläggningar. Vi är specialiserade på allt från enkla heminstallationer till mer avancerade projekt inom industri, elbilsladdare och solceller.

Oavsett om du är en företagare eller privatperson, kan du alltid räkna med att vi levererar högkvalitativa lösningar som är anpassade efter dina behov och önskemål. Med över 18 års erfarenhet inom elbranschen kan vi hjälpa dig med allt från mindre reparationer till större projekt.

elektriker särö

Våra tjänster

Elbesiktning

Elbesiktning

Vi kan besikta elen för både kommersiella och privata fastigheter.

Smarta hem

Smarta hem

Förenkla ditt liv med ett automatiserat smart hem.

Solceller och batterilagring

Solceller och batterilagring

Solceller med batterilagring är en smart kombination för att utnyttja solenergin på det mest effektivaste sättet. Vi är certifierade partners med bland annat Enequi, Raychem samt Schneider.

Elbilsladdare / Laddbox

Elbilsladdare / Laddbox

Elbilsladdare / laddbox för allmänna platser samt privata parkeringar för villor och bostadsrättsföreningar. Vi har olika debiterings- och effektoptimeringslösningar.

Har du frågor eller funderingar?

Vi svarar gärna på alla dina frågor och funderingar. Skicka dina kontaktuppgifter, så ringer vi dig.

  Vill du bli uppringd?


  samarbetspartners

  Vilka är våra elektriker?

  Vårt team består av erfarna, försäkrade och certifierade elektriker som utför eluppdrag i Kungsbacka med omnejd.

  Vi ser fram emot att hjälpa dig!

  Elektriker från Kungsbacka - Olof Hammavid

  Olof Hammarvid
  Elektriker

  ​070-63 06 019
  ​olof@dh-elkoncept.com

  Elektriker från Kungsbacka - Gabriel Denian

  Gabriel Denian
  Elektriker

  ​070-07 60 476
  ​gabriel@dh-elkoncept.com

  Varför välja DH-Elkoncept AB som elektriker i Särö

  Vårt erfarna team av elektriker är hängivna att erbjuda dig de bästa och säkraste lösningarna inom elinstallationer. Våra auktoriserade elektriker är alltid redo att utföra elinstallationer i Särö av hög kvalité på kort varsel och ser till att du blir nöjd med alla dina elektriker behov. Oavsett om du behöver hjälp med säker elinstallation, smarta hem, solceller eller installation av elbilsladdare / laddbox, kan du lita på oss för att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vi ser fram emot att uppfylla dina elbehov på ett pålitligt och professionellt sätt med omnejd.

  Kortfattat om våra elektriker

  • Vi utför jobbet på tider som passar dig bäst
  • Vi är behöriga, auktoriserade och registrerade på elsäkerhetsverket för att göra försäkringsbolagen nöjda och ditt hem elsäker.
  • Vi utför kvalitativt arbete till det överenskomna priset
  • Du sparar pengar genom rotavdrag hos våra elektriker i Kungsbacka

  Vad krävs för att bli elektriker i Särö?

  Det krävs en grundläggande utbildning för att bli elektriker i Särö. Det sker på gymnasiets El- och energiprogram, och därefter fortsätter man som lärling på ett elföretag. Det finns även utbildningar inom Yrkeshögskolan med inriktning mot elinstallationer.

  Vad gör en elektriker i Särö?

  Arbetsdagen för en elektriker i Särö kan inkludera allt från att reparera elektriska anläggningar till att installera el i nybyggda bostäder eller förse privatpersoner och företag med nya solceller och elbilsladdare.

  Hur blir man behörig elektriker i Särö?

  Efter godkänd och avslutad lärlingstid på ett elföretag får man ett certifikat som bevisar fullgjord utbildning. Det är Elbranschens centrala yrkesnämnd som utfärdar certifikatet.

  DH Elkoncept AB
  DH Elkoncept AB
  24 Google recensioner
  Joel Göransson
  Joel Göransson
  2023-12-13
  Jobbar som projektledare inom solenergi. Samarbetar en del med DH. Väldigt duktiga installatörer, lösningsorienterade, professionella. Ännu inte stött på något som DH inte löser! Grymma killar!
  Patrick Flygare
  Patrick Flygare
  2023-12-12
  Vi anlitade Olof på DH El koncept och vi är jättenöjda med deras service och kunskap, dom kom med förslag och lösningar, har bara gott och säga om detta företag
  Henrik Nyman
  Henrik Nyman
  2023-10-26
  Olof är en duktig elektriker, intresserad, kunnig och pedagogisk. Snygg installation av el till luft/vattenvärmepump, fläkt i kök samt tidsstyrning med plejd av pump till vvc. Hoppas få kunna anlita fler gånger.
  Karin Hallgren
  Karin Hallgren
  2023-08-25
  Gabriel gjorde installation av batterilager på ett proffsigt och bra sätt. Installationen skedde också nära inpå beställning - trots sommartid. Lätt att ha kontakt med och följde upp att allt var till belåtenhet. Rekommenderas.
  Pierre Lavaine
  Pierre Lavaine
  2023-07-25
  Gabriel och Olof installerade växelriktare och batterilager i 2 etapper. Det blev riktigt rent och snyggt! Dessutom är de jättetrevliga, ställer och svarar på frågor så att man som kund får det bästa utfallet av jobbet. Så nästa blir byte av elcentral.
  oliver boström
  oliver boström
  2023-07-13
  Tomas Rosenholm
  Tomas Rosenholm
  2023-07-13
  Väldigt nöjd med installationen.
  Harald Eide
  Harald Eide
  2023-07-04
  Extremt proffsig och inte minst trevlig. Samtidigt är det inte fel när det är närinstallerat och jag kan bara ge mina starkaste rekommendationer.
  Jonatan Wadman
  Jonatan Wadman
  2023-06-28
  Jättefin hjälp med inkoppling av luftvärmepump. Tydlig och bra information. kan rekommenderas.
  Anders Nilsson Wilcken
  Anders Nilsson Wilcken
  2023-06-22
  Installation av solel, energilager samt laddare för elbil. Fint utfört arbete