Elbilsladdare / Laddbox Kungsbacka

Elbilsladdare / laddbox för allmänna platser samt privata parkeringar för villor och bostadsrättsföreningar. Vi har olika debiterings- och effektoptimeringslösningar.
“Kunnig, intresserad, noggrann och följer upp det vi kom överens om. Kom tillbaka och kontrollerade  inkopplingen av övervakningen av det momentana effektuttaget, ringde och kollade med leverantören av laddboxarna. Gjorde några justeringa och var nöjd. Respekt. Någon att lita på!”

Frank Palm

Skaffa dig en elbilsladdare i Kungsbacka

Vi installerar elbilsladdare som är kompatibla med de flesta elbilar på
marknaden. Våra laddare är utrustade med smarta funktioner som gör att du kan ladda din elbil prisoptimerat med minimal ansträngning och maximal bekvämlighet.

Prisoptimering innebär att laddaren laddar din bil när elpriset är som lägst, vilket leder till besparingar på din elräkning. Fjärrstyrning via en app ger dig möjlighet att starta eller stoppa laddningen av din bil från din mobiltelefon. Detta gör att du kan kontrollera laddningen av din bil från var som helst och när som helst.

Våra tekniker har många års erfarenhet av att installera elbilsladdare och är kunniga om de senaste riktlinjerna och säkerhetskraven. Vi ser till att installationen är korrekt utförd och att laddaren fungerar som den ska.

För en bekväm och prisoptimerad laddning av din elbil, kontakta oss så berättar vi mer!

Vad ingår det?

Utöver elbilsladdaren, så räknar vi alltid med lastbalansering i priset för att installationen skall bli så driftsäker och effektiv som möjligt.
Elbilsladdare kungsbacka

  Vill du bli uppringd?


  Vanliga frågor

  • Vad är en lastbalanserare?

   En lastbalanserare övervakar din konsumtion förhållande till vad din huvudsäkring, det primära syftet är att du skall kunna ladda din bil utan att huvudsäkringar löser ut, samt att du ska kunna ladda med så hög effekt som möjligt.

  Kontakta oss redan idag

  Om du har frågor kan du enkelt kontakta oss genom att ringa, mejla eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret ovanför. Om du istället vill boka en tekniker, klicka på “boka tekniker” och fyll i formuläret.

  Vid kontakt så bokar vi in ett platsbesök och efter besöket skickar vi en offert på arbetet. Vid offertaccept, så planerar vi in arbetet med er och slutligen utför arbetet enligt överenskommelse.

  Varför välja oss?

  Vi har en stor kunskap och lång erfarenhet av olika typer av elbilsladdare och därefter kan med vi enkelt hitta den bästa lösningen för dina behov och din budget.

  Här finns vi

  DH Elkoncept AB
  DH Elkoncept AB
  24 Google recensioner
  Joel Göransson
  Joel Göransson
  2023-12-13
  Jobbar som projektledare inom solenergi. Samarbetar en del med DH. Väldigt duktiga installatörer, lösningsorienterade, professionella. Ännu inte stött på något som DH inte löser! Grymma killar!
  Patrick Flygare
  Patrick Flygare
  2023-12-12
  Vi anlitade Olof på DH El koncept och vi är jättenöjda med deras service och kunskap, dom kom med förslag och lösningar, har bara gott och säga om detta företag
  Henrik Nyman
  Henrik Nyman
  2023-10-26
  Olof är en duktig elektriker, intresserad, kunnig och pedagogisk. Snygg installation av el till luft/vattenvärmepump, fläkt i kök samt tidsstyrning med plejd av pump till vvc. Hoppas få kunna anlita fler gånger.
  Karin Hallgren
  Karin Hallgren
  2023-08-25
  Gabriel gjorde installation av batterilager på ett proffsigt och bra sätt. Installationen skedde också nära inpå beställning - trots sommartid. Lätt att ha kontakt med och följde upp att allt var till belåtenhet. Rekommenderas.
  Pierre Lavaine
  Pierre Lavaine
  2023-07-25
  Gabriel och Olof installerade växelriktare och batterilager i 2 etapper. Det blev riktigt rent och snyggt! Dessutom är de jättetrevliga, ställer och svarar på frågor så att man som kund får det bästa utfallet av jobbet. Så nästa blir byte av elcentral.
  oliver boström
  oliver boström
  2023-07-13
  Tomas Rosenholm
  Tomas Rosenholm
  2023-07-13
  Väldigt nöjd med installationen.
  Harald Eide
  Harald Eide
  2023-07-04
  Extremt proffsig och inte minst trevlig. Samtidigt är det inte fel när det är närinstallerat och jag kan bara ge mina starkaste rekommendationer.
  Jonatan Wadman
  Jonatan Wadman
  2023-06-28
  Jättefin hjälp med inkoppling av luftvärmepump. Tydlig och bra information. kan rekommenderas.
  Anders Nilsson Wilcken
  Anders Nilsson Wilcken
  2023-06-22
  Installation av solel, energilager samt laddare för elbil. Fint utfört arbete