elinstallation kungsbacka

Certifierad Elinstallation Kungsbacka

En garanti för säkerhet och kvalitet.
“Professionellt bemötande, god kontakt och snabba relevanta svar vid frågor. Snyggt utfört arbete. Rekommenderas och kommer att anlitas igen vid behov.”

Martin
Inköpare, Göteborg

Fördelar med certifierad elinstallation i Kungsbacka?

En certifierad elinstallation i Kungsbacka är en garanti för att säkerhetskraven är uppfyllda och att arbetet utförs på ett professionellt sätt. När du väljer en leverantör som är registrerad hos Elsäkerhetsverket och har behörighet för verksamhetstypen “Bostäder” kan du vara säker på att installationen uppfyller alla normer och regler.

Fördelarna med att välja en certifierad elinstallation är många. För det första kan du känna dig trygg med att arbetet utförs av en kvalificerad och behörig elektriker. För det andra kan du vara säker på att säkerhetskraven uppfylls, vilket minskar risken för farliga situationer och problem i framtiden.

En annan fördel med certifierad elinstallation är att det kan öka värdet på din fastighet. Om du någon gång vill sälja din bostad kan en certifierad
elinstallation vara ett viktigt säljargument. Potentiella köpare kan känna sig tryggare med att köpa en fastighet med en certifierad elinstallation, vilket kan öka värdet och snabba på försäljningsprocessen.

Slutligen kan certifierad elinstallation också leda till besparingar på sikt. Genom att ha en säker och effektiv elinstallation minskar risken för fel och problem som kan leda till höga kostnader för reparationer och underhåll. Sammanfattningsvis är en certifierad elinstallation en viktig investering som kan öka säkerheten och kvaliteten på din elinstallation, öka värdet på din fastighet och minska kostnaderna på sikt.

Genom att välja en certifierad leverantör kan du känna dig trygg med att installationen utförs på ett professionellt och säkert sätt.

Elinstallation kungsbacka

  Vill du bli uppringd?


  Vanliga frågor om elinstallationer

  • Måste en elektriker vara certifierad?

   Alla företag som utför elinstallationsarbete på annans elanläggning ska enligt lag vara registrerade hos Elsäkerhetsverket. För att få utföra elinstallationsarbeten i din bostad måste de också vara registrerade för verksamhetstypen ”Bostäder”. https://www.elsakerhetsverket.se/

  Kontakta oss 

  Om du har frågor kan du enkelt kontakta oss genom att ringa, mejla eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret ovanför. Om du istället vill boka en tekniker, klicka på "boka tekniker" och fyll i formuläret.

  Därefter brukar vi generellt sätt göra ett platsbesök och sedan skräddarsy offerten efter dina behov, vid offertaccept får du en orderbekräftelse samt ett datum för utförande.

  Varför välja oss som leverantör av solceller i Kungsbacka?

  Vårt team av erfarna elektriker är dedikerade att erbjuda dig de bästa och tryggaste lösningarna inom elinstallationer. Oavsett om du behöver hjälp med säkra elinstallationer, smarta hem, solceller eller installation av elbilsladdare kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppfylla dina elektriska behov på ett pålitligt och professionellt sätt.

  Här finns vi

  DH Elkoncept AB
  DH Elkoncept AB
  24 Google recensioner
  Joel Göransson
  Joel Göransson
  2023-12-13
  Jobbar som projektledare inom solenergi. Samarbetar en del med DH. Väldigt duktiga installatörer, lösningsorienterade, professionella. Ännu inte stött på något som DH inte löser! Grymma killar!
  Patrick Flygare
  Patrick Flygare
  2023-12-12
  Vi anlitade Olof på DH El koncept och vi är jättenöjda med deras service och kunskap, dom kom med förslag och lösningar, har bara gott och säga om detta företag
  Henrik Nyman
  Henrik Nyman
  2023-10-26
  Olof är en duktig elektriker, intresserad, kunnig och pedagogisk. Snygg installation av el till luft/vattenvärmepump, fläkt i kök samt tidsstyrning med plejd av pump till vvc. Hoppas få kunna anlita fler gånger.
  Karin Hallgren
  Karin Hallgren
  2023-08-25
  Gabriel gjorde installation av batterilager på ett proffsigt och bra sätt. Installationen skedde också nära inpå beställning - trots sommartid. Lätt att ha kontakt med och följde upp att allt var till belåtenhet. Rekommenderas.
  Pierre Lavaine
  Pierre Lavaine
  2023-07-25
  Gabriel och Olof installerade växelriktare och batterilager i 2 etapper. Det blev riktigt rent och snyggt! Dessutom är de jättetrevliga, ställer och svarar på frågor så att man som kund får det bästa utfallet av jobbet. Så nästa blir byte av elcentral.
  oliver boström
  oliver boström
  2023-07-13
  Tomas Rosenholm
  Tomas Rosenholm
  2023-07-13
  Väldigt nöjd med installationen.
  Harald Eide
  Harald Eide
  2023-07-04
  Extremt proffsig och inte minst trevlig. Samtidigt är det inte fel när det är närinstallerat och jag kan bara ge mina starkaste rekommendationer.
  Jonatan Wadman
  Jonatan Wadman
  2023-06-28
  Jättefin hjälp med inkoppling av luftvärmepump. Tydlig och bra information. kan rekommenderas.
  Anders Nilsson Wilcken
  Anders Nilsson Wilcken
  2023-06-22
  Installation av solel, energilager samt laddare för elbil. Fint utfört arbete