Att tänka på när du anlitar elektriker i Kungsbacka eller Onsala

okt 27, 2023

För att välja rätt elektriker, se till att de har behörighet, F-skattsedel, referenser, och är professionella. Kontrollera avtal, offert, pris och krav på slutbesiktning innan du beslutar. Elektrikerns behörighet är avgörande för att din försäkring ska täcka eventuella problem.

Behörighet

När du anlitar en elektriker är professionalitet och behörighet avgörande. Du måste känna dig trygg med deras kompetens, eftersom felaktigt utfört arbete kan vara farligt. Be om deras behörighetsnummer, vilket visar att de är auktoriserade att utföra arbetet enligt Elsäkerhetsverket.

Avtal

För säkerhet och klarhet, skriv ett avtal med elektrikerfirman före arbetets start. Det reglerar pris, tid och överenskommelser. Vid ändringar, uppdatera avtalet tillsammans.

Besiktning och dokumentation

Viktigast av allt, tänk på besiktning och dokumentation när du anlitar en elektriker. Förstå deras dokumentationsrutiner och hur den slutliga besiktningen utförs. Kontrollera om det ingår i tjänsten eller om du måste anlita en extern part för besiktning. Många företag erbjuder externa besiktningar, så se till att du förstår försäkringsaspekten.

Kontakta oss för anlita en elektriker i Kungsbacka eller en elektriker i Onsala.

DH Elkoncept AB
DH Elkoncept AB
24 Google recensioner
Joel Göransson
Joel Göransson
2023-12-13
Jobbar som projektledare inom solenergi. Samarbetar en del med DH. Väldigt duktiga installatörer, lösningsorienterade, professionella. Ännu inte stött på något som DH inte löser! Grymma killar!
Patrick Flygare
Patrick Flygare
2023-12-12
Vi anlitade Olof på DH El koncept och vi är jättenöjda med deras service och kunskap, dom kom med förslag och lösningar, har bara gott och säga om detta företag
Henrik Nyman
Henrik Nyman
2023-10-26
Olof är en duktig elektriker, intresserad, kunnig och pedagogisk. Snygg installation av el till luft/vattenvärmepump, fläkt i kök samt tidsstyrning med plejd av pump till vvc. Hoppas få kunna anlita fler gånger.
Karin Hallgren
Karin Hallgren
2023-08-25
Gabriel gjorde installation av batterilager på ett proffsigt och bra sätt. Installationen skedde också nära inpå beställning - trots sommartid. Lätt att ha kontakt med och följde upp att allt var till belåtenhet. Rekommenderas.
Pierre Lavaine
Pierre Lavaine
2023-07-25
Gabriel och Olof installerade växelriktare och batterilager i 2 etapper. Det blev riktigt rent och snyggt! Dessutom är de jättetrevliga, ställer och svarar på frågor så att man som kund får det bästa utfallet av jobbet. Så nästa blir byte av elcentral.
oliver boström
oliver boström
2023-07-13
Tomas Rosenholm
Tomas Rosenholm
2023-07-13
Väldigt nöjd med installationen.
Harald Eide
Harald Eide
2023-07-04
Extremt proffsig och inte minst trevlig. Samtidigt är det inte fel när det är närinstallerat och jag kan bara ge mina starkaste rekommendationer.
Jonatan Wadman
Jonatan Wadman
2023-06-28
Jättefin hjälp med inkoppling av luftvärmepump. Tydlig och bra information. kan rekommenderas.
Anders Nilsson Wilcken
Anders Nilsson Wilcken
2023-06-22
Installation av solel, energilager samt laddare för elbil. Fint utfört arbete