Elbesiktning Kungsbacka

Vi kan besikta elen för både kommersiella och privata fastigheter.

Elbesiktning som utförs säkert och fackmannamässigt

Fackmannamässiga elbesiktningar är till för att säkerställa att din fastighet är säker och uppfyller alla regler och normer. Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till att elsystemet är säkert för både person och egendom. Genom att utföra en elbesiktning och skapa en åtgärdsplan kan vi identifiera eventuella brister och rekommendera åtgärder för att säkerställa ett säkert elsystem.

Vi levererar ett signerat besiktningsprotokoll och en åtgärdsplan vid eventuella brister. Att utföra en elbesiktning är särskilt viktigt när du köper en ny bostad eller misstänker att något inte är fackmannamässigt utfört.

Att ignorera behovet av en elbesiktning kan leda till oväntade problem i
fastigheten, såsom felaktigt fungerande jordfelsbrytare eller andra farliga
brister i systemet.

Genom att anlita oss kan du vara säker på att du får en noggrann och fackmannamässig elbesiktning av din fastighet.

Välj certifierad elinstallation i Kungsbacka och skaffa dig inga beskymmer!

Elbesiktning i kungsbacka av en medarbetare.

  Vill du bli uppringd?


  Vanliga frågor om elbesiktningar

  • Måste man ha jordfelsbrytare på sin anläggning?

   Det är krav nya anläggningar att installera jordfelsbrytare för utsatta delar. På äldre befintliga elsystem är det inte ett krav, men starkt rekommenderat.

  Kontakta oss 

  Om du har frågor kan du enkelt kontakta oss genom att ringa, mejla eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret ovanför. Om du istället vill boka en tekniker, klicka på "boka tekniker" och fyll i formuläret.

  Därefter brukar vi generellt sätt göra ett platsbesök och sedan skräddarsy offerten efter dina behov, vid offertaccept får du en orderbekräftelse samt ett datum för utförande.

  Varför välja oss som leverantör av solceller i Kungsbacka?

  Vårt team av erfarna elektriker är dedikerade att erbjuda dig de bästa och tryggaste lösningarna inom elinstallationer. Oavsett om du behöver hjälp med säkra elinstallationer, smarta hem, solceller eller installation av elbilsladdare kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppfylla dina elektriska behov på ett pålitligt och professionellt sätt.

  Här finns vi

  DH Elkoncept AB
  DH Elkoncept AB
  24 Google recensioner
  Joel Göransson
  Joel Göransson
  2023-12-13
  Jobbar som projektledare inom solenergi. Samarbetar en del med DH. Väldigt duktiga installatörer, lösningsorienterade, professionella. Ännu inte stött på något som DH inte löser! Grymma killar!
  Patrick Flygare
  Patrick Flygare
  2023-12-12
  Vi anlitade Olof på DH El koncept och vi är jättenöjda med deras service och kunskap, dom kom med förslag och lösningar, har bara gott och säga om detta företag
  Henrik Nyman
  Henrik Nyman
  2023-10-26
  Olof är en duktig elektriker, intresserad, kunnig och pedagogisk. Snygg installation av el till luft/vattenvärmepump, fläkt i kök samt tidsstyrning med plejd av pump till vvc. Hoppas få kunna anlita fler gånger.
  Karin Hallgren
  Karin Hallgren
  2023-08-25
  Gabriel gjorde installation av batterilager på ett proffsigt och bra sätt. Installationen skedde också nära inpå beställning - trots sommartid. Lätt att ha kontakt med och följde upp att allt var till belåtenhet. Rekommenderas.
  Pierre Lavaine
  Pierre Lavaine
  2023-07-25
  Gabriel och Olof installerade växelriktare och batterilager i 2 etapper. Det blev riktigt rent och snyggt! Dessutom är de jättetrevliga, ställer och svarar på frågor så att man som kund får det bästa utfallet av jobbet. Så nästa blir byte av elcentral.
  oliver boström
  oliver boström
  2023-07-13
  Tomas Rosenholm
  Tomas Rosenholm
  2023-07-13
  Väldigt nöjd med installationen.
  Harald Eide
  Harald Eide
  2023-07-04
  Extremt proffsig och inte minst trevlig. Samtidigt är det inte fel när det är närinstallerat och jag kan bara ge mina starkaste rekommendationer.
  Jonatan Wadman
  Jonatan Wadman
  2023-06-28
  Jättefin hjälp med inkoppling av luftvärmepump. Tydlig och bra information. kan rekommenderas.
  Anders Nilsson Wilcken
  Anders Nilsson Wilcken
  2023-06-22
  Installation av solel, energilager samt laddare för elbil. Fint utfört arbete