top of page
Laddbox till Elbil

Laddbox till Elbil

Vi har färdiga lösningar för laddboxar till villa, BRF och Parkering med system som styr en eller flera laddboxar. varje fastighet är individuell och vi skräddarsyr alltid den bästa lösningen som passar era behov. 

Elsäkerhetsverket varnar för laddning av elbil i standard schuko-uttag. Laddning på sådant sätt kan leda till brand. 

iStock-1182744070.jpg
 Solcellsinstallationer
Solar Energy

Solcellsinstallationer

& Batterilagring

Utnyttjar du din solel på bästa möjliga sätt, har du solceller?

Vi erbjuder marknadens främsta och smartaste lösningar inom batterielagring och offgrid till din fastighet, där du kan utnyttja  din produktions anläggning på det mest smarta och effektivaste sätt. vi monterar även solpaneler 

Kontakta oss för mer info och intresseanmälan!

EL Besiktning

Elbesiktning

När gjorde du en elbesiktning senast. visste du att som innehavare av en elanläggning är du ansvarig för att den är elsäker, vi kan elbesikting i komersiella samt privata fastigheter. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst-före-datum?

Lights in the Dark
iStock-1270283082.jpg

Elinstallationer

Det är elektriciteten som får våra bostäder, kontor och industrier att fungera. Vi på DH Elkoncept har tillsammans 18års erfaranhet med elinstallationer och datanätverk. Under åren har vi breddat vår kunskap och erbjuder dig de bästa och tryggaste lösningarna inom flera olika områden: elinstallationer, belysning, ​Smarta Hem, Industri och Solcellsannlägningar.

Elinstallationer
Smarta Hem Och Nätverk

Smarta Hem 

Står du inför en nybyggnation, en renovering, eller bara vill göra ditt hem smartare? Vi kan skräddarsy precis det du vill ha! Integrera ditt värmesystem, solcellsanläggning eller din belysning kanske kameror och olika typer av övervakning.  Vi på DH Elkoncept AB jobbar med många olika typer av system som passar både komersiella och privata fastigheter och vi kommer erbjuda det som passar dig och dina önskemål bäst. 

71829157_2408201425881908_8125147335899480064_n.jpg
Home Control App
bottom of page