Elbesiktning

Kungsbacka

Vi kan besikta elen för både kommersiella och privata fastigheter.

Elbesiktning som utförs säkert och fackmannamässigt

Fackmannamässiga elbesiktningar är till för att säkerställa att din fastighet är säker och uppfyller alla regler och normer. Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till att elsystemet är säkert för både person och egendom. Genom att utföra en elbesiktning och skapa en åtgärdsplan kan vi identifiera eventuella brister och rekommendera åtgärder för att säkerställa ett säkert elsystem.

Vi levererar ett signerat besiktningsprotokoll och en åtgärdsplan vid eventuella brister. Att utföra en elbesiktning är särskilt viktigt när du köper en ny bostad eller misstänker att något inte är fackmannamässigt utfört.

Att ignorera behovet av en elbesiktning kan leda till oväntade problem i
fastigheten, såsom felaktigt fungerande jordfelsbrytare eller andra farliga
brister i systemet.

Genom att anlita oss kan du vara säker på att du får en noggrann och fackmannamässig elbesiktning av din fastighet.

Elbesiktning kungsbacka

  Vill du bli uppringd?


  Vanliga frågor om elbesiktningar

 • Måste man ha jordfelsbrytare på sin anläggning?

  Det är krav nya anläggningar att installera jordfelsbrytare för utsatta delar. På äldre befintliga elsystem är det inte ett krav, men starkt rekommenderat.

 • Kontakta oss redan idag

  Om du har frågor kan du enkelt kontakta oss genom att ringa, mejla eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret ovanför. Om du istället vill boka en tekniker, klicka på "boka tekniker" och fyll i formuläret.

  Därefter brukar vi generellt sätt göra ett platsbesök och sedan skräddarsy offerten efter dina behov, vid offertaccept får du en orderbekräftelse samt ett datum för utförande.

  Varför välja oss?

  DH Elkoncept är en certifierad elektrikerföretag som har 18 års erfarenhet av elinstallationer. Under åren har vi breddat vår kunskap och erbjuder dig de bästa och tryggaste lösningarna inom många olika områden såsom säkra elinstallationer, installation av smarta hem, installation av solceller med batterilagring och installation av elbilsladdare.